Faceti mutarea corecta 

Alegeti o echipa de profesionisti

Decizia va apartine !

IMC

Noi avem convingerea ca fiecare client in parte are propriile sale viziuni si probleme si de aceea cautam solutia optima in concordanta cu nevoile sale. Solutia noastra pentru fiecare client este dezvoltata plecand de la aceasta premisa si incepem sa creionam impreuna cu acesta strategia de dezvoltare a afacerii sale. 

Vreti ca afacerea dumneavoastra  sa infloreasca, astfel incat sa o puteti manageria intr-un mod eficient, avand in spate o echipa de profesionisti si in fata un viitor profitabil ?

 Imaginati-va avantajele pe care le-ati avea stand la masa discutiilor cu cineva care are o reala expertiza in domeniul  dumneavoastra. Cineva care sa va sustina ideile si sa le dea valoare.  Ganditi-va cum ar fi sa aveti langa dumneavoastra un intreg staff care sa contribuie la procesul dezvoltarii afacerii, nu doar managerul de proiect sau membrii consiliului de administratie.

Ca  proprietar de  companie, stim ca sunteti  foarte bun la ceea ce faceti. Chiar si asa, multi intreprinzatori constata ca nu  pot acoperi tot ce inseamna mersul de zi cu zi al unei afaceri. IMC vine langa  dumneavoastra,  ajutandu-va sa parcurgeti drumul spre succes.

Suntem consultanti de afaceri specializati în punerea în aplicare a profitabilitatii managementului si îmbunatatirii organizatorice. Intelegem multitudinea de provocari cu care se confrunta întreprinderile competitive de astăzi pentru că unii dintre asociatii nostri au detinut si detin si în prezent propriile organizatii de afaceri .

Afacerea dumneavoastra va solicita  tot mai mult din timpul liber  pentru a o mentine? Cu atat mai putin sa creasca? Sau, va  confruntati cu profituri în scădere, eficienta scazuta, desi ati incercat tot ce se putea incerca ? Rezultatele initiativelor de îmbunatatire s-au dovedit dezamagitoare, în ciuda tuturor eforturilor dumneavoastra? Afacerea refuza sa se redreseze?

Noi va putem ajuta prin:

- reducerea costurile operationale;

- reducerea  riscului de afaceri;

- crearea valorii de brand;

- generarea de venituri din surse noi

- transformarea  companiei intr-un lider de piata.